Kahve falında kocasını kıskanmak

Kahve falında kocasını kıskanmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, gülen yüzünün de solacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kıskanmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kocanı kıskanmak sorumlulukların azalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını kıskandığını görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kıskanmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıskandırmak görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında hanımını kıskanmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi kıskanmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanı kıskanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top