AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını evde görmek

Kahve falında erkek arkadaşını evde görmek

Kahve falında erkek arkadaşını evde görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını evde gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını evlenirken görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük borçların altında ezileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını evde görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni erkek arkadaş görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının öptüğünü görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir