AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşın ailesini görmek

Kahve falında erkek arkadaşın ailesini görmek

Kahve falında erkek arkadaşın ailesini görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak kendi işine kavuşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesini görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir