AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin oynadığını görmek

Kahve falında annenin oynadığını görmek

Kahve falında annenin oynadığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, evine bereket geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında annenin oynadığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Kahve falında babasının kumar oynadığını görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında parkta oynadığını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında top oynadığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğününde oynadığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının oynadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir