AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak

Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak

Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkeğe sarılıp ağlamak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşine sarılıp ağlamak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılarak ağlamak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir