AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine sarılıp ağlamak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşe sarılıp ağlamak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşe sarılarak ağlamak huzurlu bir insan olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşine sarılıp ağlamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kardeş ağladığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin ağladığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kardeşin ağladığını görmek insanların birbirine kenetleneceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir