Kahve falında erkeğe bilezik takmak

Kahve falında erkeğe bilezik takmak ailesini de mutlu edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, sıkıntı yükleneceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe bilezik takmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak mutluluğun kapıyı çalacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe bilezik takmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine bilezik takmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında renkli bilezik takmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak dertlerine çare bulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye altın bilezik takmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir