AnaSayfa / Genel / Kahve falında erişte pilavı görmek

Kahve falında erişte pilavı görmek

Kahve falında erişte pilavı görmek sahip olacağı malın faazlalığına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kazancının çok düşeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çevre değiştireceğine, işinin aksayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında erişte pilavı gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Kahve falında erişte pilavı görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında erişte hamuru görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında erişte makarna görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine delalet eder.

Kahve falında erişte görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ev eriştesi görmek çok rahat bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında etli pilav dağıtmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek çok para kazanılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir