AnaSayfa / Genel / Kahve falında erişte hamuru görmek

Kahve falında erişte hamuru görmek

Kahve falında erişte hamuru görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erişte hamuru gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Kahve falında erişte hamuru görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ev eriştesi görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, yüzünü güldüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erişte görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Kahve falında erişte makarna görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında erişte pilavı görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zorluklarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında hamur pişirmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yeni alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir