AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin öldüğünü duymak

Kahve falında annenin öldüğünü duymak

Kahve falında annenin öldüğünü duymak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, kalp kıracağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında annemizin öldüğünü duymak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin öldüğünü duymak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında annesini öldüğünü duymak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi öldüğünü duymak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak huzurlu bir insan olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir