AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin öldüğünü duymak

Kahve falında annemin öldüğünü duymak

Kahve falında annemin öldüğünü duymak haybeye para ve zaman harcayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, esenliği bulacağına, yarınlarına umutla bakacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yeni kararlar alınacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında annemin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında anneyi öldüğünü duymak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında annemizin öldüğünü duymak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü duymak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak işinin gücünün rast gideceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında annesini öldüğünü duymak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anneni öldüğünü duymak işinde herkesten bir adım önde olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir