AnaSayfa / Genel / Kahve falında ermeni evi görmek

Kahve falında ermeni evi görmek

Kahve falında ermeni evi görmek işlerin düşeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, başarı kaydedeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ermeni evi gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında ermeni evi görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında er görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı ermiş görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ermiş ekin görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Kahve falında ermişle konuşmak sorunlarını teker teker aşacağına, hayatın fal sahibine güleceğine işaret eder.

Kahve falında erzuruma gitmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ermiş olarak görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ermeni görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir