AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kanser hastası görmek

Kahve falında birinin kanser hastası görmek

Kahve falında birinin kanser hastası görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kanser hastası gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında başkasının kanser hastası görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kanser hastası görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası birini görmek mutlu ilişkiler kuracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanserli hastalar görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir