AnaSayfa / Genel / Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında engellinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yürüme engelli görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında namaza engel olmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında zihinsel engelli erkek görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birine engel olmak iş hayatında günah işleyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini engelli görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir