AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini engelli görmek

Kahve falında kardeşini engelli görmek

Kahve falında kardeşini engelli görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, onun her zaman başında olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini engelli gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında kardeşini engelli görmek iş hayatında saygı göreceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında engelli bebek görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulur.

Kahve falında bedensel engelli görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engelli birine yardım ettiğini görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında görme engelli birini görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında engel kaldırmak maddi güç sahibi olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında engelli birine aşık olmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir