AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek arif kimselerden sayılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda engel görmek iş kaybı yaşanacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında engelli kadın görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken engellenmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kavgaya engel olmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla engel atlamak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında engelli yol görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir