AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine engel olmak

Kahve falında birine engel olmak

Kahve falında birine engel olmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yeni mallara sahip olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında birine engel olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında kardeşini engelli görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında engelleri aştığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında atla engel atlamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında engele takılmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir engeli aşmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında engelli erkek görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir