AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelli olmak

Kahve falında engelli olmak

Kahve falında engelli olmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, daha rahat para kazanacağına, düşmanlarını alt edeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engelli olmak gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işitme engelli görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında engel olmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yeni malların alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir engeli aşmak onları gücendireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bedensel engelli görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında engelli erkek çocuğu görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine engel olmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürüme engelli birini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir