AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Kahve falında engelli erkek çocuğu görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret eder.

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelli yol görmek malvarlığının artacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında engelli kadın görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelli birine yardım etmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, anne baba duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görme engelli birini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini engelli görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir