AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini engelli görmek

Kahve falında kendini engelli görmek

Kahve falında kendini engelli görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayatını ailesine adayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini engelli gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında engelliye yardım etmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yürüme engelli görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini engelli görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini engelli görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında engelli arabası görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında engelli kadın görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında engel olmak çok rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir