AnaSayfa / Genel / Kahve falında görme engelli birini görmek

Kahve falında görme engelli birini görmek

Kahve falında görme engelli birini görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yüküne ortak olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında görme engelli birini gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında engelli birine yardım ettiğini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zihin engelli görmek zenginlik içinde olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işaret etmektedir.

Kahve falında zihinsel engelli erkek görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelli sandalyesi görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında atla engel atlamak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir