AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bol rızık elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Kahve falında engelli çocuğunun olduğunu görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun engelli olduğunu görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında engelli erkek çocuğu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında engelli kadın görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında engelli biriyle evlenmek aksiliklerin son bulacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engeller aşmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında namaz kılana engel olmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir