AnaSayfa / Genel / Kahve falında engele takılmak

Kahve falında engele takılmak

Kahve falında engele takılmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, günahlarından tövbe etmeye, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında engele takılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Kahve falında engele takılmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Kahve falında kavgaya engel olmak rahat yaşayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında engelli erkek çocuğu görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir engeli aşmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engelli erkek görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılarken engellenmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında engel olmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında engelden geçmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir