AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgaya engel olmak

Kahve falında kavgaya engel olmak

Kahve falında kavgaya engel olmak verdiği sözleri tutacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında kavgaya engel olmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında kavgaya engel olmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında camide namaz kılarken engellenmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında engelli biriyle evlenmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine engel olmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında engele takılmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında engelden geçmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında engelli birine yardım ettiğini görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında engelden atlamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir