AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelden geçmek

Kahve falında engelden geçmek

Kahve falında engelden geçmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında engelden geçmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında engelden geçmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zihin engelli görmek rakiplerini mağlup edeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret eder.

Kahve falında engelli yol görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında engellinin yürüdüğünü görmek hayalkırıklığı duyacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelli insanlar görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bedensel engelli görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında engelleri aşmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir