AnaSayfa / Genel / Kahve falında engebeli yollardan geçmek

Kahve falında engebeli yollardan geçmek

Kahve falında engebeli yollardan geçmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında engebeli yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında engebeli yollardan geçmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında engebeli yol görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında engebeli yolda araba kullanmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında engebeli arazi görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında zor yollardan geçmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında dar yollardan geçmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret eder.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kazancın katlanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir