AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla evlenmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla evlenmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşımı görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının ölüm haberini almak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir