AnaSayfa / Genel / Kahve falında emziren kedi görmek

Kahve falında emziren kedi görmek

Kahve falında emziren kedi görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emziren kedi gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Kahve falında kedi yavrusunu emzirirken görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında emziren kedi görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında emar çektirmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kan emici böcek görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini emzirirken görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği emzirirken görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir