AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında bebek emzirmeyi unutmak onlardan medet umacağına, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında kendi bebeğini emzirirken görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek emzirirken görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Kahve falında bebek emziren bir kadın görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bir anda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bebek emzirmeye çalışmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek emziren kadın görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir