AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek

Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek

Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, ona kol kanat gereceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavrusunu emziren kedi gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yavrusunu emziren kedi görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu emzirirken görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavrularını emziren köpek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emziren kedi görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında emara girmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında bebek emzirmeye çalışmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında kan emici görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek emzlrmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir