AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini emzirirken görmek

Kahve falında kendini emzirirken görmek

Kahve falında kendini emzirirken görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sorunların kalmayacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elinin sıkışacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Kahve falında kendini emzirirken gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında memesinin emildiğini görmek sabit geliri olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emziren bir kadın görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek emzireni görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu emzirirken görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında emar çektirmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek emzirmeyi görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emre ismi görmek evlenme yolunda adım atacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yavrularını emziren köpek görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir