AnaSayfa / Genel / Kahve falında emzik bulmak

Kahve falında emzik bulmak

Kahve falında emzik bulmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında emzik bulmak gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında emzik bulmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emzik almak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında ağzında emzik görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında pembe emzik görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi emzik görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yalancı emzik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, depresyona gireceğine delalettir.

Kahve falında biberon emzik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir