AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzında emzik görmek

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yeniden sulh ortamının sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzında emzik gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ağzında emzik görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında emzik görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında emzik aldığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz emzik görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emzik bulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında emzik emen bebek görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında emzik emmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir