AnaSayfa / Genel / Kahve falında emzik almak

Kahve falında emzik almak

Kahve falında emzik almak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, zor zamanların sona ereceğine, karalar bağlayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında emzik almak gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında emzik emdiğini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı emzik görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil emzik görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz emzik görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında emzik görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında emzik bulmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında emzik emen bebek görmek başarılı bir insan olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir