AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalancı emzik görmek

Kahve falında yalancı emzik görmek

Kahve falında yalancı emzik görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yalancı emzik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında yalancı emzik görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ağzında emzik görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emzik emmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi emzik görmek hastalıkların sona ereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında emzik bulmak kendisine olan güveninin artacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağzında emzik görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil emzik görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında biberon emzik görmek insanlara iyilik yapmaya, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir