AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı emzik görmek

Kahve falında kırmızı emzik görmek

Kahve falında kırmızı emzik görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bol bol hayır duası alınacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı emzik gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında kırmızı emzik görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Kahve falında emzik almak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biberon emzik görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek emziği görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek haksızlığa uğrayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında pembe emzik görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında yalancı emzik görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ağzında emzik görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir