AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil emzik görmek

Kahve falında yeşil emzik görmek

Kahve falında yeşil emzik görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil emzik gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil emzik görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yalancı emzik görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulur.

Kahve falında emzik görmek durulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emzik aldığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biberon emzik görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi emzik görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bebek emziği görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir