AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin işediğini görmek

Kahve falında annenin işediğini görmek

Kahve falında annenin işediğini görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, iyiliğe ve güzelliğe, rahat bir hayat yaşayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin işediğini gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında annenin işediğini görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek moralinin yerine geleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebeğin işediğini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağa işediğini görmek yarınlarına inanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara işediğini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün işediğini görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında babanın işediğini görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir