AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalandığını duymak

Kahve falında hastalandığını duymak

Kahve falında hastalandığını duymak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalandığını duymak gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta duymak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olduğunu duymak kendisi ile baş başa kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin hasta olduğunu duymak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir