AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında çok hasta olduğunu öğrenmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek yani babasına benzeyeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir