AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek sulamak

Kahve falında çilek sulamak

Kahve falında çilek sulamak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulur.

Kahve falında çilek sulamak gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Kahve falında çilek sulamak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede çilek yemek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepette çilek görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda çilek görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda çilek görmek aileye büyük bir ev alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek şerbeti içmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek aldığını görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir