AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma kurusu görmek

Kahve falında elma kurusu görmek

Kahve falında elma kurusu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elma kurusu gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Kahve falında kuru elma görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Kahve falında elma kurusu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kuru elma yemek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru yonca görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru tarhana almak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru ot görmek tatsızlıklar çıkacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak güzel sözler işiteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru mantı görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir