AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru elma görmek

Kahve falında kuru elma görmek

Kahve falında kuru elma görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına inanılır.

Kahve falında kuru elma gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında elma kurusu görmek imkânsızlıklarının biteceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru elma görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru elma yemek işlerin günden güne açılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru incir toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru meyve görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru sarımsak soymak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında kuru başak görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yonca görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kişinin şansının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir