AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma çöpü görmek

Kahve falında elma çöpü görmek

Kahve falında elma çöpü görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma çöpü gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Kahve falında elma çöpü görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çöp düşmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp topladığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpe yemek dökmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpleri süpürmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine işaret eder.

Kahve falında çöplükte yaşamak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Kahve falında çantayı çöpe atmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir