AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı işlemek

Kahve falında halı işlemek

Kahve falında halı işlemek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, pişman olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işarettir.

Kahve falında halı işlemek gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Kahve falında halı işlemek elinin darda kalmayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu işlemek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin günah işlediğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında işleme işlemek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında iş işlemek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yazma işlemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yün işlemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında oya işlediğini görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir