AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin yanmasını görmek

Kahve falında elinin yanmasını görmek

Kahve falında elinin yanmasını görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayatını ailesine adayacağına, karalar bağlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin yanmasını gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında ellerini yanmış görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında elinin yanmasını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kazancın katlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elini yanmış görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eli yanmış görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında el yanması görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elin yanmış görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış el görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında elini yanmış görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir