AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yanmış görmek

Kahve falında elini yanmış görmek

Kahve falında elini yanmış görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini yanmış gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında yanmış el görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini yanmış görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında elini yanmış görmek heveslerinin biteceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli yanmış görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini yanmış görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin yanmasını görmek kırılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri yanmış görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Kahve falında el yanması görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir