AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış el görmek

Kahve falında yanmış el görmek

Kahve falında yanmış el görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yanmış el gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında elleri yanmış görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el yanması görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin yanmasını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yanmış görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış el görmek yokluğun biteceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yanmış görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, verimin her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında elin yanmış görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini yanmış görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir