AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yanması görmek

Kahve falında el yanması görmek

Kahve falında el yanması görmek iyi şartlarda yaşayacağına, imkân sahibi olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el yanması gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında elini yanmış görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış el görmek işlerin yolunda gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri yanmış görmek işinde dar boğaza gireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre alamet etmektedir.

Kahve falında eli yanmış görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, hoş olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında el yanması görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin yanmasını görmek maddi zarara gireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini yanmış görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elin yanmış görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir