AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kurtlandığını görmek

Kahve falında elinin kurtlandığını görmek

Kahve falında elinin kurtlandığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında elinin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Kahve falında elinde kurt görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında elinde kurtçuk görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Kahve falında elinin kurtlandığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli kurtlanmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın kurtlandığını görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt kelebek görmek yeni bir semte taşınılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında çok kurt görmek Allah katında günahlarının affolacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu peynir görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir